“Samen zoeken naar mogelijkheden voor verbetering en niet blijven denken in beperkingen”

Dat is mijn motto voor de ondernemingsraadverkiezing van Citax.

Ondernemingsraadverkiezing Citax Zuidwest.

Mijn naam is Kevin de Nijs en doe mee als kandidaat voor de ondernemingsraadverkiezing Citax Zuidwest.
Ik ben zeer gemotiveerd om me voor jou in te zetten. Daarom heb ik jouw stem nodig.
Kan ik op je rekenen?

Stemmen kan tussen 24 juni en 1 juli 2021.

OR verkiezing Citax
Countdown tot verkiezing.
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Mijn motivatie

Sinds Citax in Zeeland actief werd ben ik nauw betrokken bij de invulling van het project Regiotaxi Zeeuws-Vlaanderen, het leerlingenvervoer en later ook het openbaar vervoer. Daarbij heb ik middelen bedacht om mijn collega’s beter te instrueren. Dit in de vorm van diverse handboeken en later met een online kennisbank genaamd het Citax Portaal. Daarnaast ben ik ruim een jaar actief als opleider voor de chauffeurskaart taxi en rijdt ik zelf mee als chauffeur voor alle soorten vervoer. Tijdens deze werkzaamheden heb ik veel geleerd, gezien en gehoord. Zo kwam het geregeld voor dat collega’s tegen dingen aan liepen of ideeën ter verbeteringen hadden. Ik heb telkens het initiatief genomen om deze onderwerpen bespreekbaar te maken binnen ons bedrijf. Veel ideeën zijn positief ontvangen en inmiddels uitgevoerd, maar sommige ideeën liggen nog steeds op de plank. Daar wilde ik iets aan doen. Eind vorig jaar heb ik daarom een voorstel ingediend om een personeelsvereniging op te richten. De aanleiding was de ongelijke verdeling van aandacht naar zieke collega’s of een bedankje voor collega’s die uit dienst traden. Er is gehoor aan het voorstel gegeven en momenteel schrijf ik deze tekst om mezelf verkiesbaar te stellen voor de ondernemingsraad van Citax-Voet.

De ondernemingsraad verkiezing is belangrijk, medezeggenschap binnen Citax-Voet is een kostbaar goed. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat personeelsbelangen worden behartigd en er inspraak komt in het ondernemingsbeleid. Gebruik je stem en beslis mee.

Mijn naam is Kevin de Nijs en ik zal jullie stem laten horen.

Sinds oktober 2018 in dienst bij Citax in Zeeland. Begonnen als chauffeur met ondersteunende taken en momenteel werkzaam als opleider voor de chauffeurskaart taxi, voorlichtingen omtrent regelgeving wmo, leerlingenvervoer, openbaar vervoer en tevens nog altijd op pad als taxichauffeur. Ik hou van mijn baan door de afwisselende werkzaamheden.

Stemprocedure

Op 24 juni om 06:00 uur ontvang je een uitnodigings-e-mail met een directe link. Wanneer je hierop klikt word je direct doorgestuurd naar jouw persoonlijke stembiljet. Nu kun je stemmen. We stemmen per regio, je ziet dus de kandidaten die zich voor jouw regio hebben aangemeld. Vink het aantal gewenste kandidaten aan en de stemknop wordt actief. Wanneer je hierop drukt heb je gestemd.