Project omschrijving

Projectbeschrijving

Voor Nobel Grass in Rosmalen heb ik een platform/kennisbank gemaakt. Het doel van deze kennisbank is de mensen te informeren over de toepassingen van kunstgras. Tijdens het bezoek van de klant worden producten van Nobel Grass gepromoot om zo meer verkopen te creëren.

Over het bedrijf

Nobelgrass, al meer dan een decennium uw specialist voor kunstgras sier- en speelvelden

Nobel Grass is inmiddels meer dan 10 jaar een begrip in de kunstgras markt als het gaat om advies, de verkoop en aanleg van kunstgras velden met een sier-, speel- en sporttoepassing. Met een uitgebreid assortiment en gemiddeld meer dan 10.000 m2 op voorraad, kunnen we stellen dat we u te allen tijde een passend product uit voorraad kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Omdat Nobel Grass de productie van het kunstgras in eigen beheer heeft, kunnen we u altijd de beste deal bieden. U koopt namelijk vertrouwd en bij de bron.

Een ander speerpunt van Nobel Grass is de aanleg van uw kunstgras veld. Wij zijn specialist in aanleggen van “de wat complexere” kunstgras velden. Dus denk hierbij aan bijvoorbeeld een privé hockeyveld, een openbaar speelveld met speeltoestellen met valdemping (incl. installaties met gecertificeerde HIC waardes tot 3,10 meter) of bijvoorbeeld een siertuin met rondingen met bijvoorbeeld een vijver en of speeltoestel erin.