Dinsdag en we ontwaken met een zonnetje. Vandaag hebben we besloten om te genieten bij het hotel en een zwem in de zee te wagen. ’S Ochtends lagen we tot de middag op onze privébedjes aan de kamer en in de jacuzzi iets verderop.

Na de lunch zijn we het strand opgelopen, pure luxe want vanuit het hotel loop je binnendoor het strand op. Zijn er douches en toiletten aanwezig. We zijn echt zeer te spreken over de faciliteiten die er zijn.

Op het strand hebben we lekker in de zon gelegen en af en toe in de zee gezwommen. Het water is er heerlijk van temperatuur en met duikbril op kon ik diep naar de bodem kijken. We ontmoeten twee uit Zwitserland afkomstige dames die hun best deden om foto’s te maken in het water. Dat ging niet heel gemakkelijk aangezien de stroming af en toe best sterk is. Ik heb ze aangeboden foto’s van hun beiden te nemen, en daar maakte ze graag gebruikt van. Als twee zeehondjes liggen ze op het strand en werden ze overspoeld door het water. Het resulteerde in hilarische foto’s.

Na het bezoek aan het strand zijn we verder gaan chillen op de zonnebedjes op het hotel.

Eind van de middag hebben we ons opgefrist voor het buffet en onze mooiste kleren aangedaan. We gaan op date, haha. Ik had me geen beter gezelschap kunnen wensen. Deze vakantie doet ons goed.

Na het diner zijn we de boulevard richting playa de las americas gelopen en hebben we nieuwe slippers Martine en aloë vera potjes gekocht.

Op de boulevard hebben we de dag afgesloten.