We ontwaken en het beloofd wederom een prachtige dag te worden. De dag van gisteren is ons zo goed bevallen dat we besluiten hetzelfde te doen. Lekker niks en genieten van de zon en het hotel.

Tussen de middag zijn we naar de brasserie bij het hotel gaan eten. De plek waar je van de kaart kunt bestellen en onbezorgd kunt genieten met uitzicht op het strand. Ik heb gegrilde vis gegeten en Martine paella. De vis werd geserveerd met heerlijk gezouten aardappeltjes, een specialiteit van de Canarische eilanden.

Onze vriend waarmee we rond het eiland zijn gereden kwam na de lunch nog even afscheid nemen. Zijn terugvlucht stond voor diezelfde middag gepland.

Hierna zijn we naar het strand gelopen en hebben we heerlijk gezwommen in de zee. Het zeewater was aangenaam van temperatuur en zeker niet koud. Met de warme zon op ons gezicht dobberen we even rond en besluiten daarna weer bij onze kamer te gaan relaxen.

Tegen 7 uur in de avond hebben we gereserveerd bij Asensen food experience. Een restaurant dat ook bij het hotel hoort en een menu van zeven verschillende gerechtjes aanbied. We werden daar verwelkomt met een Spaanse honing likeur en mochten kort erna doorlopen het restaurant in. Rondom hingen projectieschermen waar beelden van Tenerife op werden vertoond. De gastvrouw vertelde ons dat we bij ieder gerecht een andere wijn zouden krijgen en stelde het personeel aan ons voor.

De hapjes werden vrij kort achter elkaar geserveerd evenals de wijnen. Dat deed wel wat af van de ervaring, aangezien het hierdoor meer op een eetschuur leek waar we snel van tafel moesten voor de volgende gasten.

We hebben dit ook aangegeven toen ons gevraagd werd wat we er van vonden. De reden was inderdaad dat er nog een groep stond te wachten. De gerechtjes waren daarentegen smaakvol.

Tijdens het diner zat er een koppel uit Gent naast ons dat we al eerder hadden ontmoet. We raakten wederom aan de praat en hadden een gezellige tijd.

De avond werd afgesloten met een thema-avond genaamd Glow. Het was een hele mooi show waarbij entertainers met lichtgevende kleding acts opvoerde. De avond werd afgesloten met vuurspuwers. Een hele indrukwekkende avond waarbij de alcohol rijkelijk vloeide.